Luo raikas ja tuore ruokapöytä vähittäismyynnin vihanneksilla

Vihannestukku Öbergin vähittäismyynti palvelee vuoden ympäri Salossa raikkaiden ja tuoreiden raaka-aineiden ystäviä. Tarjolla on laaja vihannesvalikoima, jonka kunkkuna seisoo kotimainen peruna. Myymme myös raikkaan puhtaita metsämarjoja ja -sieniä. Lähialueen tuottajilta ostamme puutarhamarjoja, joilla jokainen voi säilöä vitamiinit talven varalle. Sesonginmukainen valikoimamme päivitetään aina Facebook-sivuillemme.

Säilykekurkut

Sisaryhtiönämme toimii Salon Säilyke Oy, joka säilöö ja markkinoi avomaankurkkuja. Kilpailijoista meidät erottaa kotoisampi maku. Meidän kurkut tuovat kielen päälle mummolan suussasulavat säilykekurkut, jotka valmistettiin perinteellä ja juuri oikeilla mausteilla. Meidän mausteemme ovatkin kaikki luonnollisia. Voit unohtaa esanssit ja arominvahventeet. Perinteisen kotikurkun lisäksi valikoimissamme on muun muassa valkosipuli- ja chilikurkku. Kaiken perustana toimii tietenkin lähellä tuotettu avomaankurkku, jonka laadussa ei tingitä.

Vähittäismyymälämme palvelee kaikkia henkilökohtaisesti

Tavoitteenamme on tarjota lähellä tuotettua satokauden laadukkainta antia jokaiselle kuluttajalle. Lähes puolen vuosisadan kokemuksella valikoimme vain laadukkaimmat ja tuoreimmat tuotteet myyntiin. Puhtauden lisäksi tuotteissamme on mukana maku, jonka vain suomalainen maaperä voi tuottaa. Teemme työtämme intohimosta ja palvelemmekin jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti. Kerromme mielellämme vuosien varrella opitut parhaat niksit vihannesten valmistamisessa ja marjojen säilömisessä. Piristä ruokapöytääsi maulla ja tuoreudella!